Луцькі ресторатори провели посівну кампанію

У грудні 2015 року мережа сімейних кафе «Дядя Pizza» зробила рестарт свого концепту, закцентувавши нове меню на екологічно чистих продуктах переважно місцевого виробництва. Саме тоді заклад закупив 10 тонн пшениці твердого сорту, що призначалася на експорт в Італію, в Миколаївській області, і щодня намелює свіже борошно для виробництва власних макаронів та тіста на піцу.

Згодом команда «Дядя Pizza» вирішила поставити для себе ще більш амбітне завдання - виростити власний врожай пшениці твердого сорту на Волині.

​У квітні 2016 р. на виїздну вечірку прибули всі охочі і стали свідками завантаження пшениці в посівальні комбайни і самого факту засіву. А за бажанням власноруч засівали певну ділянку і каталися на сучасному комбайні.

​На це дійство завітало і Інтернет видання "ВОЛИНСЬКІ НОВИНИ", які згодом представили свій погляд на організацію кампанії.

Переглянути відгуки та фоторепортаж можна за посиланням: http://www.volynnews.com/news/rest/lutski-restoratory-rozpochaly-posivnu...