Менеджмент

Кадри

  • Консультації по підбору персоналу та участь у співбесідах: топ-менеджери (керівництво Об’єкту, менеджери підрозділів, шеф-кухар, шеф-бармен ), лінійний персонал (адміністратор, бармен, офіціант);
  • Формування структури підприємства;
  • Формування нової штатної структури комплексу та кожного підрозділу зокрема;
  • Формування відділу маркетингу;
  • Формування алгоритму роботи обслуговуючого персоналу (чек-листи та звітність);
  • Стажування менеджерів у наших закладах;
  • Вводні тренінги для обслуговуючого персоналу;

Бар

  • Розробка барного меню (ассортимент, калькуляція, ціна, візуалізація);
  • Моделювання бару та підбір оптимального обладнання;
  • Складання алгоритму роботи барів закладу;
  • Складання алгоритму і правил роботи барменів;
  • Консультації по роботі з постачальниками з метою отримання спонсорського пакету та ексклюзивних контрактів, а також система розрахунків;

Кухня

Організація роботи кухні (в «арсеналі» компанії фахові кухарі різноманітних кухонь світу), а саме:

     *  Розробка меню кухні по підрозділах (асортимент, калькуляція, ціна, візуалізація);

     * Проектування кухні та підбір обладнання;

     * Формування штатної структури кухні;

     * Навчання, тренінги та заліки для персоналу кухні;

     * Розробка алгоритму та правил роботи кухні;